Acasa
      Profil companie
      Produse - Solutii
      Echipa
      Contact
 
Utilizator
Parola

Daca doriti sa aveti controlul deplin asupra paginii dumneavoastra de internet ZX va ofera un instrument usor de utilizat si extrem de eficient: ACO. Acesta este un sistem de administrare continut online creat de echipa noastra, care va permite ca intr-un browser de internet sa modificati continutul paginii dumneavoastra. Avantajele solutiei noastre sunt:

Simplitate - Incercam si credem ca si reusim sa nu incarcam inutil produsele oferite. ACO este un produs prietenos, a carui utilizare nu implica cunostinte avansate de programare.

Functionalitate - ACO este un produs eficient, adaptat cerintelor clientilor, avand o foarte buna functionalitate. Are o perfecta independenta de utilizare si este accesibil online, dar in acelasi timp se integreaza usor cu alte aplicatii informatice oferite de ZX pentru managementul resurselor  (ex. MRC, HR ).

Viteza - Sistemul de administrare continut online face diferenta dintr-o pagina de internet statica si una dinamica in care se modifica frecvent informatii, oferte, preturi.

Robustete si fiabilitate - Este extrem de important ca atunci cand folosesti un produs informatic sa te poti baza pe el. ACO este proiectat si realizat astfel incat utilizatorul sa aiba control deplin si fiabilitatea ridicata.

Excelent raport calitate - pret - ACO este un produs performant, oferit clientilor la un pret permisiv. Daca doriti sa realizam un proiect impreuna si sa aveti o oferta de pret personalizata va rugam sa ne contactati.

 

Iun 2018
L M M J V S D
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30