Acasa
      Profil companie
      Produse - Solutii
      Echipa
      Contact
 
Utilizator
Parola
ZX este o companie care ofera solutii practice pentru oricine isi doreste o prezenta dinamica pe internet. Nu trebuie sa fiti expert sau sa angajati experti in programare si web design pentru a avea o prezenta online de succces, indiferent daca aceasta se refera la o prezentare personala sau la un magazin virtual cu mii de produse.
 
In Era Internetului orice afacere are nevoie de o prezenta online. Sa nu ai o pagina de internet astazi inseamna a ignora imense oportunitati de a-ti promova si dezvolta afacerea.
 
Simpla prezenta a adresei de internet in coltul cartii de vizita, in semnatura de e-mail sau pe orice produs de reclama va aduce vizitatori online, iar printr-un simplu click acestia va pot deveni clienti. 
    
A avea o pagina web inseamna a fi mai cunoscut, a creste numarul clientilor, a castiga noi piete de desfacere, ceea ce evident inseamna a  face mai multi bani. Si poate mai important: un web site are posibilitatea de a fi  mai mult decat  o carte de vizita, o modalitate de promovare a produselor si a firmei dumneavoastra, poate fi unul din motoarele care fac afacerea prospera.
    
Succesul unei afaceri si in real, dar nu mai putin in virtual tine de dinamismul sau. Este important sa fiti o prezenta vie pe piata, sa oferiti clientilor informatia utila si in timp real pentru a-i determina sa cumpere. Asta inseamna o actualizare permanenta a continutului online, a face cunoscute ofertele, discounturile si noile produse, a atrage atentia pietii asupra dumneavoastra.   
    
Administrarea continutului online poate fi laborioasa si necesita un timp care sa deturneaze bunele intentii initiale, dar poate fi in acelasi timp facuta simplu si eficient utilizand produsul dezvoltat de echipa noastra : ACO.
    
Relatiile cu clientii si potentialii clienti sunt o parte esentiala a oricarei afaceri. Daca doriti sa monitorizarea acestora, de la istoric, detalii, comportament de cumparare, pana la facturi, credit si plati veti aprecia produsul echipei ZX, accesibil online, numit MRC.Tine de dumneavoastra sa alegeti si stim ca o veti face bine. 
Iun 2018
L M M J V S D
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30